-->
Paper Mario 3DS’den Yeni Tanıtım Videosu Geldi

Geçen sene E3’te gösterilen ve Nintendo 3DS’in özelliklerine iyi bir şekilde adapte edilen oyun Paper Mario 3DS için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Paper Mario 3DS’te düşmanlarla savaşırken dokunmatik ekranı kullanarak onların üzerlerini çizerek veya işaretleyerek zarar vermeye çalışacaksınız.İşte 2D ve 3D’nin harmanlandığı Paper Mario 3DS’in yeni tanıtım videosu:   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Paper Mario3ds.mp4′ width=610 height=360 […]

14.09.2011 | mrcappola

Geçen sene E3’te gösterilen ve Nintendo 3DS’in özelliklerine iyi bir şekilde adapte edilen oyun Paper Mario 3DS için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Paper Mario 3DS’te düşmanlarla savaşırken dokunmatik ekranı kullanarak onların üzerlerini çizerek veya işaretleyerek zarar vermeye çalışacaksınız.İşte 2D ve 3D’nin harmanlandığı Paper Mario 3DS’in yeni tanıtım videosu:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Paper Mario3ds.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/paper-mario-3ds-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!