-->
Mortal Kombat’ın Mükemmel Satış Grafiği

Ed Boon’un liderliğinde müthiş bir geri dönüş yapan Mortal Kombat’ın 3 milyonluk satış rakamına yaklaştığı geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Bugün ise Warner Bros Games’ten yapılan açıklama ile oyunun üç milyonluk satış rakamını geride bıraktığı açıklandı. Warner Bros,bu başarıdan çok memnun olduklarını dile getirdi. Interactive Entertainment başkanı Martin Tremblay, “Oyunun Kuzey Amerika’da bir numaralı dövüş oyunu olması […]

15.09.2011 | mrcappola

Ed Boon’un liderliğinde müthiş bir geri dönüş yapan Mortal Kombat’ın 3 milyonluk satış rakamına yaklaştığı geçtiğimiz ay açıklanmıştı.

Bugün ise Warner Bros Games’ten yapılan açıklama ile oyunun üç milyonluk satış rakamını geride bıraktığı açıklandı. Warner Bros,bu başarıdan çok memnun olduklarını dile getirdi. Interactive Entertainment başkanı Martin Tremblay, “Oyunun Kuzey Amerika’da bir numaralı dövüş oyunu olması beklentilerimizi aştı.” diyerek NetherRealm’ın bu kadar kaliteli bir oyun yapmasının bunda en büyük etken olduğunu dile getirmiş.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!