-->
Modern Warfare 3, MW2’den Uzun Olacak

Call of Duty: Modern Warfare 3’ü bekleyen oyuncuların büyük çoğunluğu multiplayer bölümlerini senaryo modundan daha fazla bekliyor.Fakat serinin senaryo modunu da deli gibi bekleyen bir kesim de var tabiki.İşte senaryo modunu bekleyenler için önemli bir açıklama geldi. Oyunu Infinity Ward ile birlikte geliştiren Sledgehammer Games’in Ceo’su Glen Schofield şu açıklamayı yaptı: “Bu gerçekten de oyuncunun […]

14.09.2011 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3’ü bekleyen oyuncuların büyük çoğunluğu multiplayer bölümlerini senaryo modundan daha fazla bekliyor.Fakat serinin senaryo modunu da deli gibi bekleyen bir kesim de var tabiki.İşte senaryo modunu bekleyenler için önemli bir açıklama geldi. Oyunu Infinity Ward ile birlikte geliştiren Sledgehammer Games’in Ceo’su Glen Schofield şu açıklamayı yaptı:

“Bu gerçekten de oyuncunun performansına bağlı. Bana göre -ekibin çoğuna göre- Modern Warfare 2’den uzun olacak”

Sledgehammer Ceo’su net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor, ama en az Modern Warfare 2 kadar uzun bir oyunla karşılaşacağımız kesin.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!