-->
MGS: HD Collection’dan TGS Videosu

Bu kış ilk olarak Japonya’ya çıkacak olan Metal Gear Solid: HD Collection’ın TGS videosu yayınlandı. Metal Gear Solid: HD Collection’ın paket içeriğinde Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3, Metal Gear Solid: Peace Walker, klasikler Metal Gear ve Metal Gear 2 ile birlikte Japon sürümünde Metal Gear Solid 1’in kodunun olacağı da bu video da gösteriliyor. VR eğitim bölümleri, Snake Tales, […]

19.09.2011 | mrcappola

Bu kış ilk olarak Japonya’ya çıkacak olan Metal Gear Solid: HD Collection’ın TGS videosu yayınlandı.

Metal Gear Solid: HD Collection’ın paket içeriğinde Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3, Metal Gear Solid: Peace Walker, klasikler Metal Gear ve Metal Gear 2 ile birlikte Japon sürümünde Metal Gear Solid 1’in kodunun olacağı da bu video da gösteriliyor.

VR eğitim bölümleri, Snake Tales, Demo Theater ve daha nice extra seçeneğin de bulunduğu HD paketin Batı çıkışı için 2012’nin başları olarak gösteriliyor.Şimdi aşağıdaki oynatıcıdan videoyu izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Metal Gear Solid HD Collection – TGS -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/mgs-hd-collection.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!