-->
Max Payne 3’ün Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı!

Rockstar,yaptığı duyuru ile Max Payne 3’ün resmi çıkış tarihini duyurdu. Rockstar patronu Sam House, Max’ın ismini temizleyip kendisine uzun süredir işkence eden şeytanlardan kurtulmaya yönelik yolculuğuna herkesin 2012 Mart’ında ortak olabileceğini söyledi. Max’ın zengin bir sanayiciyi korurken kendisinin ve ailesinin hedef alınmasıyla başlayan hikayeyi konu alan oyunda multiplayer oynanışı da seride ilk kez sunulacak.Çoklu oyuncu […]

08.09.2011 | mrcappola

Rockstar,yaptığı duyuru ile Max Payne 3’ün resmi çıkış tarihini duyurdu. Rockstar patronu Sam House, Max’ın ismini temizleyip kendisine uzun süredir işkence eden şeytanlardan kurtulmaya yönelik yolculuğuna herkesin 2012 Mart’ında ortak olabileceğini söyledi.

Max’ın zengin bir sanayiciyi korurken kendisinin ve ailesinin hedef alınmasıyla başlayan hikayeyi konu alan oyunda multiplayer oynanışı da seride ilk kez sunulacak.Çoklu oyuncu modunda tarifsiz bir deneyim yaşatacak Max Payne 3’de,alışılagelmiş multiplayer modlarının yanı sıra,klan desteği,farklı stratejik silahlar,derin ödül ve seviye atlama sistemi de olacak.

İlk kez 2009 mart ayında duyurulan ve 2009 kış aylarında çıkacağı söylenen oyunun çıkışı o günden itibaren yılan hikayesine dönmüştü.Nihayetinde 2012 Mart çıkışı onaylanan oyun PC,PS3 ve XBOX 360 platformlarında piyasalardaki yerini alacak.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!