-->
Kane & Lynch 3 Yakında Duyurulabilir!

Kane & Lynch serisi, ilk oyunuyla birlikte beğenileri kazanmış fakat serinin ikinci oyunu, IO Interactive için olumsuz sonuçlar getirmişti.Yeni gelen haberlere göre de serinin yapımcısı IO Interactive, Kane ve Lynch ikilisinin macerasını devam ettirmek istiyor. IO Interactive’in resmi sitesinde yayınladığı iş ilanında firma, “Co-op multiplayer üstüne kurulu TPS türündeki bir oyun” için yapımcı kişiler arıyor. Bilindiği üzere Kane & Lynch 2’de […]

27.09.2011 | ulasufuk

Kane & Lynch serisi, ilk oyunuyla birlikte beğenileri kazanmış fakat serinin ikinci oyunu, IO Interactive için olumsuz sonuçlar getirmişti.Yeni gelen haberlere göre de serinin yapımcısı IO Interactive, Kane ve Lynch ikilisinin macerasını devam ettirmek istiyor.

IO Interactive’in resmi sitesinde yayınladığı iş ilanında firma, “Co-op multiplayer üstüne kurulu TPS türündeki bir oyun” için yapımcı kişiler arıyor. Bilindiği üzere Kane & Lynch 2’de IO Interactive, multiplayer modlarına büyük önem vermişti. Ayrıca IO Interactive, ikinci yapımın multiplayer kısmı için bazı DLC’ler de yayınlamıştı.

Bu iş ilanının Kane & Lynch 3 olduğuna kesin gözüyle bakılırken,bakalım IO Interactive resmi duyuruyu ne zaman yapacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!