-->
Gunstringer’dan Çıkış Videosu Geldi

Kinect tabanlı ve Twister Pixel imzalı 16 Eylül’de raflardaki yerini alacak Gunstringer’in, çıkış videosu yayınlandı. On-rails shooter şeklinde ilerleyen Gunstringer’da bir kukla kovboyu kontrolümüz altına alarak onun intikamını almasında yardımcı olacağımız oyunda kinect oynayışla beraber siper alma sistemi ve at sürme gibi oynanış mekanizmaları,ara sahnelerde de live-action tarzı var. Fruit Ninja Kinect’i de bedavaya sunan Gunstringer’ın çıkış […]

13.09.2011 | mrcappola

Kinect tabanlı ve Twister Pixel imzalı 16 Eylül’de raflardaki yerini alacak Gunstringer’in, çıkış videosu yayınlandı.

On-rails shooter şeklinde ilerleyen Gunstringer’da bir kukla kovboyu kontrolümüz altına alarak onun intikamını almasında yardımcı olacağımız oyunda kinect oynayışla beraber siper alma sistemi ve at sürme gibi oynanış mekanizmaları,ara sahnelerde de live-action tarzı var.

Fruit Ninja Kinect’i de bedavaya sunan Gunstringer’ın çıkış videosunu izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/The Gunstringer -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/the-gunstringer-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.