-->
God of War Collection – Volume II İnceleme

Kratos’un Karanlık Geçmişi Geri Dönüyoruz Bildiğiniz gibi God of War: Chains of Olympus ile God of War: Ghost of Sparta PSP’ye çıkan iki God of War oyunuyudu. Sırf bu oyunlar için PSP alanların olduğunu düşünürsek, yapımcı firma Ready At Dawn Studios’un oyunun HD ve 3D versiyonlarını PS3 ‘e çıkarmasını normal karşılayabiliriz. GoW Collection- Volume II’ye […]

04.09.2011 | ulasufuk

Kratos’un Karanlık Geçmişi Geri Dönüyoruz

Bildiğiniz gibi God of War: Chains of Olympus ile God of War: Ghost of Sparta PSP’ye çıkan iki God of War oyunuyudu. Sırf bu oyunlar için PSP alanların olduğunu düşünürsek, yapımcı firma Ready At Dawn Studios’un oyunun HD ve 3D versiyonlarını PS3 ‘e çıkarmasını normal karşılayabiliriz.

GoW Collection- Volume II’ye giriş yaptığımızda ilk olarak 2 oyundan bir tanesini seçmemiz isteniyor. Herhangi bir oyunu seçince oyunun PSP’deki giriş videolarını HD olarak izledik. Buda oyunun ilk başında bizim gerçekten kalitesi yüksek 2 oyun oynayacağımızı ortaya çıkarmış oluyor.
 

 
PS3′te God of War 3 oyununu oynayan biriyseniz ilk düşüneceğiniz Gad Of War Collection’un GoW 3′e göre daha kalitesiz ve kötü olduğu olacaktır. Ancak bunu düşünmeden önce şunu göz önünde bulundurmalısınız ki bu oyun daha önce PSP için geliştilmiş. Bu nedenle GoW 3‘le aynı kalitede bir oyun beklememiz yanlış olacaktır. God of War denilince oyun müdavimlerinin aklına tabiki aksiyon gelir. Collection- Volume II’de de durum bu açıkçası. Oyunlar PSP ile birebir aynı en ufak bir değişiklik bile yapılmamış. HD’liği dışında. Okadar aynı ki PSP’de yapılan grafik hataları bile düzeltilmemiş. Ama eğer daha önce PS 2′de God of War oyunlarını bitirdiyseniz ve oyunun başından kalkamayacak kadar heyecan yaşadıysanız. Emin olun Volume II’de de aynı anları yaşayacaksınız. Oyunun 3D versiyonu pek başarılı olmasa da. İlk 3D God of War olarak tarihe geçiyor.
 

 

Bunun haricinde oyun zaten PlayStation platformuna tamamen uygun olduğundan oynanış konusunda kimsenin hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine eminim. Hatta daha önce hiçbir God of War oyununu oynamadıysanız, bu iki oyun ile başlayabilirsiniz rahatlıkla. Tabii tavsiyem önce Collections – Volume 1 ile başlayıp ardından bunu oynamanız ve son olarak da God of War 3’ü oynayarak kendinizi Kratos’un kollarına bırakmanız.

Grafik kalitesi diğer oyunlardan düşük olsa da oyun dinamikleri açısından son derece tatminkar bir deneyim sunuyor. Yine de PSP grafiklerinin tekrar elden geçirilip daha temiz görünmesi sağlanmış. Animasyonlar da son derece yumuşak ve akıcı görünüyor. Eğer God of War oynamayı seviyorsanız bu paketten de aynı şekilde keyif alacaksınız. Fakat grafiklerin PSP’den uyarlandığını asla unutmayın ki sonrasında hayal kırıklığına uğramayasınız. Eğer bir PS3’e sahipseniz ve daha önce bu iki oyunu da oynamadıysanız, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.
 


 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!