-->
Gears of War 3’ün İlk Hafta Satış Rakamları Açıklandı

Gears of War seri üçlemesinin son oyunu Gears of War 3’ün satışları çok iyi giderken; VGChartz,oyunun çıkış haftasındaki satış rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Gears of War 3, çıkış haftasında 3 milyondan fazla sattı ve oyun, Pokemon Black/White’ı da geride bırakıp 2011’in en iyi çıkış yapan oyunu oldu.Devamında ise Gears of War 3’ün […]

27.09.2011 | mrcappola

Gears of War seri üçlemesinin son oyunu Gears of War 3’ün satışları çok iyi giderken; VGChartz,oyunun çıkış haftasındaki satış rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre Gears of War 3, çıkış haftasında 3 milyondan fazla sattı ve oyun, Pokemon Black/White’ı da geride bırakıp 2011’in en iyi çıkış yapan oyunu oldu.Devamında ise Gears of War 3’ün başarıları bunlarla sınırlı kalmayıp, Grand Theft Auto IV sonrasında Xbox 360 tarihinin en başarılı çıkış yapan 6. oyunu oldu.

Satış ayrıntılarında ise, 3 milyonluk satışın 2.15 milyonu Amerika’da ve Gears of War 3 ile birlikte serinin toplam satışları şimdilik 6.5 milyonu geçtiği yönünde açıklamalar mevcut. Analistler de,serinin tüm oyunlarının toplamının en az 8 milyonu aşmasını ön görüyor.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.