-->
Futbol Manager 2012’nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen menajerlik oyunlarının bir numaralı ismi Football Manager’in yeni sezon oyununun çıkış tarihi duyuruldu.Her sene yeniliklerle gelen serinin yeni üyesi 21 Ekim’de piyasalardaki yerini alacak. Oyunlarına çok güvenen Sports Interactive’den Miles Jacobson,evrimin başka bir yılında olduklarını,her yeni oyunda farklı gelişmelerle yeni hayran ve çekirdek bir kitle edindiklerini,bu seride de yeni hayranların […]

12.09.2011 | mrcappola

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen menajerlik oyunlarının bir numaralı ismi Football Manager’in yeni sezon oyununun çıkış tarihi duyuruldu.Her sene yeniliklerle gelen serinin yeni üyesi 21 Ekim’de piyasalardaki yerini alacak.

Oyunlarına çok güvenen Sports Interactive’den Miles Jacobson,evrimin başka bir yılında olduklarını,her yeni oyunda farklı gelişmelerle yeni hayran ve çekirdek bir kitle edindiklerini,bu seride de yeni hayranların aralarına katılmalarını umduklarını dile getirdi.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.