-->
FIFA 12’nin OXM İnceleme Skoru

Games Master incelemesinden sonra FIFA 12 incelemelerinde sıra resmi Xbox dergisine yani OXM’e geldi. Games Master, hatırlayacağınız üzere FIFA 12’ye %94 skor vermişti.OXM ise yeni sayısında incelemesini yayınlayacağı FIFA 12 için 10 üzerinden 9 puan verdiğini duyurdu. Oyunu inceleyen Gregor MacGregor, yeni fizik motorunun kapasitesi karşısında hayranlık duyduğunu ve FIFA’nın savunma ve dribling oynanışlarını çok beğendiği vurguluyor. […]

15.09.2011 | mrcappola

Games Master incelemesinden sonra FIFA 12 incelemelerinde sıra resmi Xbox dergisine yani OXM’e geldi. Games Master, hatırlayacağınız üzere FIFA 12’ye %94 skor vermişti.OXM ise yeni sayısında incelemesini yayınlayacağı FIFA 12 için 10 üzerinden 9 puan verdiğini duyurdu.

Oyunu inceleyen Gregor MacGregor, yeni fizik motorunun kapasitesi karşısında hayranlık duyduğunu ve FIFA’nın savunma ve dribling oynanışlarını çok beğendiği vurguluyor.

Bu arada FIFA 12’nin PS3 demosu da yayınlandı,denemeyi unutmayın!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!