-->
FIFA 12’nin Demosu Çıktı! İndirin !

Futbol severler PC ve Xbox 360’ınızın başına geçin…Merakla beklenen FIFA 12’nin demosu yayınlandı. Oyunun PC demosu EA Sports’un resmi sitesi üzerinden yayına sokuldu. Xbox 360 demosunun da Live’daki yerini aldığı oyunun PC demosunu buraya tıklayarak,Xbox 360 demosunu da  buraya  tıklayarak indirebilirsiniz.PS3 demosunun da yarın çıkacağı belirtiliyor.

13.09.2011 | mrcappola

Futbol severler PC ve Xbox 360’ınızın başına geçin…Merakla beklenen FIFA 12’nin demosu yayınlandı. Oyunun PC demosu EA Sports’un resmi sitesi üzerinden yayına sokuldu.

Xbox 360 demosunun da Live’daki yerini aldığı oyunun PC demosunu buraya tıklayarak,Xbox 360 demosunu da  buraya  tıklayarak indirebilirsiniz.PS3 demosunun da yarın çıkacağı belirtiliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!