-->
FIFA 12’den Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

FIFA 12’nin tam sürümünün çıkmasına,demosunun da yayınlanmasına saatler kaldı.Şimdi de FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri geldi. Serinin takipçilerinin bildiği gibi artık online modlardaki Head to Head maçlarda lig sistemi getiriliyor. Yani maç kazandıkça puan topluyor ve bir üst lige katılma şansını yakalıyorsunuz. Aynı şekilde lig sonuncuları da bir alt lige düşürülüyor. Tüm modlardan alacağınız […]

13.09.2011 | mrcappola

FIFA 12’nin tam sürümünün çıkmasına,demosunun da yayınlanmasına saatler kaldı.Şimdi de FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri geldi.

Serinin takipçilerinin bildiği gibi artık online modlardaki Head to Head maçlarda lig sistemi getiriliyor. Yani maç kazandıkça puan topluyor ve bir üst lige katılma şansını yakalıyorsunuz. Aynı şekilde lig sonuncuları da bir alt lige düşürülüyor. Tüm modlardan alacağınız deneyim puanlarının seviyenizi belirleyeceği oyunun bu görüntülerinde ayrıca eleme kısımlarına da yer verilmiş.

Yayınlanan bu yeni görüntülerinde oyun içi sahnelerden başka, oyunun yeniliklerine de yer verildiği ayrıca deneyim ve kupa sisteminin de olduğu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!