-->
DotA 2’nin Çıkış Tarihi Öne Alındı

1 milyon dolar ödüllü turnuvasıyla dikkatleri üzerine çeken DOTA 2 hakkında yapımcılar, “2012’den önce beklemeyin.” açıklamasında bulunmuştu.Net çıkış tarihi belli olmayan DOTA 2, IceFrog’un beklediğinden daha erken çıkacak. Şuan sadece profesyonel DOTA oyuncularının katıldığı beta testten gelen geri bildirimlere göre hareket eden IceFrog resmi blog üzerinden, kendilerinin DOTA 2 hakkında plan değişikliğine gittiklerini yazdı. Blogdaki yazıda; […]

23.09.2011 | mrcappola

1 milyon dolar ödüllü turnuvasıyla dikkatleri üzerine çeken DOTA 2 hakkında yapımcılar, “2012’den önce beklemeyin.” açıklamasında bulunmuştu.Net çıkış tarihi belli olmayan DOTA 2, IceFrog’un beklediğinden daha erken çıkacak.

Şuan sadece profesyonel DOTA oyuncularının katıldığı beta testten gelen geri bildirimlere göre hareket eden IceFrog resmi blog üzerinden, kendilerinin DOTA 2 hakkında plan değişikliğine gittiklerini yazdı.

Blogdaki yazıda; “İlk planımız, 2012’nin başlarında betayı kullanıcılara açmak ve beta sürecindeyken DOTA 1’deki içerik düzeyine gelene kadar yavaş yavaş ilerlemekti.Herolar doyurucu düzeye geldiğinde ise DOTA 2’yi dünya ile paylaşmak.”

“Fakat geri bildirimlerden gördüğümüz üzere, heroların üzerinde uygulanacak tonlarca düzeltme olmasına rağmen herkesin bu oyunun çabucak çıkmasını, bir an önce oynamak istediğini gördük. Yani kısacası, ilk planımızın sizleri biraz bekleteceğini anladık.”

“Yeni planımız ise şöyle, DOTA 2’yi sizlere olabildiğince hızlıca sunmayı planlıyoruz. Fakat bazı eksikliklerle. Oyun şu anki içerik sayısıyla çıkacak, eski DOTA kahramanlarıyla. Yeni karakterler ise çıkıştan sonra gelecek.”şeklinde açıklamalar yayınlandı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!