-->
DICE, “PC Konsollardan Daha Güçlü”

DICE’in genel müdürü Karl Magnus Troedsson Eurogamer röportajında, Battlefield 3’ün ana platformundan övgüyle bahsetti ve Battlefield 3’ün ana platformunun neden PC olduğunu anlattı. Karl Magnus Troedsson, “Bu tartışma, bu gidişle uzun süre devam edecek. İnsanlar neden anlamıyor bilmiyorum ama, PC donanımsal olarak konsollardan daha güçlü. Anlamak için detayları incelemek gerek.” şeklinde konuştu.Sözlerine devam eden Troedsson, “Önceki […]

15.09.2011 | mrcappola

DICE’in genel müdürü Karl Magnus Troedsson Eurogamer röportajında, Battlefield 3’ün ana platformundan övgüyle bahsetti ve Battlefield 3’ün ana platformunun neden PC olduğunu anlattı.

Karl Magnus Troedsson, “Bu tartışma, bu gidişle uzun süre devam edecek. İnsanlar neden anlamıyor bilmiyorum ama, PC donanımsal olarak konsollardan daha güçlü. Anlamak için detayları incelemek gerek.” şeklinde konuştu.Sözlerine devam eden Troedsson, “Önceki oyunlarda hep güçlü bir platformu ana platform olarak seçmek istedik. Battlefield 3’deki ana platformumuz ise PC oldu. PC geleceğe yönelik olarak daha fazla şeyler vaad ediyor. PC, oyun endüstrisine öncülük ediyor.” açıklamalarını yaptı ve PC’de bulunacak ekstra özelliklerden de bahsetti.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!