-->
Deus Ex: Human Revolution Şifresinin Sırrı Ne?

Geçen haftalarda oyunseverlerle buluşan Deus Ex: Human Revolution için oyuncuların karşısına gelen bir uyarıda yeni bir mesajın geleceği duyurulmuştu. Mesaj geldi fakat gelen mesajda tuhaf harf ve simgelerden oluşmuş bir kod ile karşılaşıldı. GPS ile Uluru denen bir bölgeye işaret eden kodlar için internette yapılan varsayımlar kodların yeni gelecek DLC’ye yoruluyor.Hatta DLC’nin Human Revolution ile bağlantılı olmayacağına, JC […]

01.09.2011 | mrcappola

Geçen haftalarda oyunseverlerle buluşan Deus Ex: Human Revolution için oyuncuların karşısına gelen bir uyarıda yeni bir mesajın geleceği duyurulmuştu.

Mesaj geldi fakat gelen mesajda tuhaf harf ve simgelerden oluşmuş bir kod ile karşılaşıldı. GPS ile Uluru denen bir bölgeye işaret eden kodlar için internette yapılan varsayımlar kodların yeni gelecek DLC’ye yoruluyor.Hatta DLC’nin Human Revolution ile bağlantılı olmayacağına, JC Denton ile ilgili olabileceğine dair söylentiler dolaşıyor.Bakalım kısa süre sonra açıklanacağı umulan bu kodların neye işaret olduğunu anlayacağız.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.