-->
Dead Rising 2: Off the Record’un Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Geçtiğimiz yıl çıkışını yapan Dead Rising 2, indirilebilir içerikler ile hikayesini devam ettirmiş ve kısa süre sonra da aynı dönemde geçen alternatif bir oyunun duyurusu yapılmıştı.İlk oyunun kahramanı Frank West’i yöneteceğimiz Dead Rising 2: Off the Record’un sistem gereksinimleri ise bugün açıklandı. 14 Ekim’de çıkacak oyunda,birçok yeni silah ve yeni öldürme teknikleriyle beraber fotoğraf çekme özelliği yeniden bu oyunda […]

27.09.2011 | mrcappola

Geçtiğimiz yıl çıkışını yapan Dead Rising 2, indirilebilir içerikler ile hikayesini devam ettirmiş ve kısa süre sonra da aynı dönemde geçen alternatif bir oyunun duyurusu yapılmıştı.İlk oyunun kahramanı Frank West’i yöneteceğimiz Dead Rising 2: Off the Record’un sistem gereksinimleri ise bugün açıklandı.

14 Ekim’de çıkacak oyunda,birçok yeni silah ve yeni öldürme teknikleriyle beraber fotoğraf çekme özelliği yeniden bu oyunda olacak.Şimdi yayınlanan sitem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz, AMD Athlon X2 2.2 Ghz veya daha iyisi
Hafıza: 2 GB RAM
Hdd: 8.5 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8800GTS, ATI Radeon HD 3850 veya daha iyisi
DirectX: DirectX9



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.