-->
Dead Island’ın PC Sorunu Güncellemeyle Çözülecek

Bu hafta çıkışını yapacak ve Amerika çıkışını gerçekleştiren Dead Island’ı Steam üzerinden satın alan kullanıcılar bazı sorunlarla karşılaşmıştı.Oyunu deneyen kullanıcıların şikayetlerine göre Dead Island’ın bu sürümü oyunun tamamlanmamış haliydi.Duvarların arkası görünebiliyor ve bazı sorunlar yaşanıyordu.Teknik olarakta kötü olan oyunun çoğu bilgisayarda verimli sonuç vermediği söyleniyordu. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Techland,Kuzey Amerika’da dağıtılan sürümün henüz […]

06.09.2011 | mrcappola

Bu hafta çıkışını yapacak ve Amerika çıkışını gerçekleştiren Dead Island’ı Steam üzerinden satın alan kullanıcılar bazı sorunlarla karşılaşmıştı.Oyunu deneyen kullanıcıların şikayetlerine göre Dead Island’ın bu sürümü oyunun tamamlanmamış haliydi.Duvarların arkası görünebiliyor ve bazı sorunlar yaşanıyordu.Teknik olarakta kötü olan oyunun çoğu bilgisayarda verimli sonuç vermediği söyleniyordu.

Bu konuyla ilgili açıklama yapan Techland,Kuzey Amerika’da dağıtılan sürümün henüz tamamlanmamış olduğunu ve bundan büyük üzüntü duyduklarını açıkladı.Satın alan kullanıcılardan özür dileyen Techland,Cuma günü yayınlanacak güncellemeyle bu sorunu giderecekleri müjdesini verdi.Güncelleme notlarına buradan  ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!