-->
Dead Island’ın İlk Hafta Satış Rakamı

Dead Island, 6 Eylül’de Amerika’da çıktığından beri çelişkili inceleme skorlarıyla oyunseverlerin kafasını karıştırıyordu. Deep Silver da bunun farkına vardığından bugün oyunun ilk haftalık satış rakamını duyurarak Dead Island’ın tercih edilen bir oyun olduğunu gözler önüne serdi. Amerika’daki ilk 1 haftasında 1 milyondan fazla sattığı rapor edilen Dead Island’ın İngiltere, Fransa ve Steam’de ilk sıraya oturduğu […]

15.09.2011 | mrcappola

Dead Island, 6 Eylül’de Amerika’da çıktığından beri çelişkili inceleme skorlarıyla oyunseverlerin kafasını karıştırıyordu. Deep Silver da bunun farkına vardığından bugün oyunun ilk haftalık satış rakamını duyurarak Dead Island’ın tercih edilen bir oyun olduğunu gözler önüne serdi.

Amerika’daki ilk 1 haftasında 1 milyondan fazla sattığı rapor edilen Dead Island’ın İngiltere, Fransa ve Steam’de ilk sıraya oturduğu rapor ediliyor. Bunun yanısıra oyunun küresel anlamda 2 milyondan fazla sattığı da tahmin edilmekte.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!