-->
Dark Souls’un Yeni Görsellerinde Hayran Kalkanları Var!

From Software bir süre önce Dark Souls için bir kalkan yarışması düzenlemişti. Demon’s Souls oyunundan hayranlar bu oyun için bazı kalkan tasarımları yapmış ve yarışmaya girmişlerdi.Bu kalkanlar arasında From Software’in beğendikleri de Dark Souls’ta kullanılacaktı. Ve sonunda aşağıda göreceğiniz yeni ekran görüntülerinde bu kalkanları görme şansına erişiyoruz. Aşağıda görebileceğiniz görüntülerde sarı-beyaz renkteki yarışmayı ilk sırada tamamlamıştı,bunu da belitrmiş olalım. […]

24.09.2011 | mrcappola

From Software bir süre önce Dark Souls için bir kalkan yarışması düzenlemişti. Demon’s Souls oyunundan hayranlar bu oyun için bazı kalkan tasarımları yapmış ve yarışmaya girmişlerdi.Bu kalkanlar arasında From Software’in beğendikleri de Dark Souls’ta kullanılacaktı.

Ve sonunda aşağıda göreceğiniz yeni ekran görüntülerinde bu kalkanları görme şansına erişiyoruz. Aşağıda görebileceğiniz görüntülerde sarı-beyaz renkteki yarışmayı ilk sırada tamamlamıştı,bunu da belitrmiş olalım.

From Software Dark Souls’a indirilebilir içerik de çıkaracak,şimdi hayran kalkanlarının bulunduğu görseller:

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!