-->
Crytek’ten Crysis Karşılaştırmalarına Düzenleme Görüntüleri

Crytek’in ünlü FPS serisinin ilk oyunu, bu hafta içinde konsollara da duyurulmuştu. Crysis’in konsol sürümü için yayınlanan ilk video, internet sitelerinde bazı karşılaştırmalara ev sahipliği yapmıştı. Yapılan karşılaştırmalarda ise konsol sürümündeki detaysızlık gözlere çarpıyordu. Bu durumdan rahatsız olan Crytek, oyunun geliştirme sürümünden, karşılaştırılan sahnelere ait bazı görüntüler yayınladı. Ayrıca yetkili, yayınlanan videonun oyunu geliştirmeye başladıkları ilk sürüme ait olduğunu, karışıklığı gidermek için böyle […]

14.09.2011 | mrcappola

Crytek’in ünlü FPS serisinin ilk oyunu, bu hafta içinde konsollara da duyurulmuştu. Crysis’in konsol sürümü için yayınlanan ilk video, internet sitelerinde bazı karşılaştırmalara ev sahipliği yapmıştı. Yapılan karşılaştırmalarda ise konsol sürümündeki detaysızlık gözlere çarpıyordu.

Bu durumdan rahatsız olan Crytek, oyunun geliştirme sürümünden, karşılaştırılan sahnelere ait bazı görüntüler yayınladı. Ayrıca yetkili, yayınlanan videonun oyunu geliştirmeye başladıkları ilk sürüme ait olduğunu, karışıklığı gidermek için böyle birşey yapmak zorunda kaldığını da, resmi Crysis forumlarında dile getirmiş.

 
Üsttekiler karşılaştırmada kullanılan görüntüler, alttakiler ise Crytek tarafından yayınlanan görüntüler;

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!