-->
Counter Strike: Global Offensive’in Betası Çok Yakında!

Valve ünlü multiplayer FPS oyunu Counter Strike’ı Global Offensive adı ile tekrar sunmaya hazırlanıyor.Yeni oyun modları ve haritaların yanı sıra klasik haritalarla da karşılaşacağımız Counter Strike: Global Offensive’in beta tarihi belli oldu. Eurogamer Expo’da bir açıklama yapan Valve’dan Chet Faliszek oyunun betasının Ekim ayının başında başlayacağını açıkladı. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya […]

23.09.2011 | mrcappola

Valve ünlü multiplayer FPS oyunu Counter Strike’ı Global Offensive adı ile tekrar sunmaya hazırlanıyor.Yeni oyun modları ve haritaların yanı sıra klasik haritalarla da karşılaşacağımız Counter Strike: Global Offensive’in beta tarihi belli oldu.

Eurogamer Expo’da bir açıklama yapan Valve’dan Chet Faliszek oyunun betasının Ekim ayının başında başlayacağını açıkladı. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun Betasına Eurogamer Expo’da giriş şifresi alan bazı profesyonel oyuncuların katılacağı da söyleniyor.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.