-->
Capcom,TGS Listesini Yayınladı

Japonya’nın en büyük yayıncı ve geliştiricilerinden birisi olan Capcom, 15 Eylül’de başlayacak olan Tokyo Game Show’da göstereceği oyunları açıkladı.Listede yer alan oyunların sayısı oldukça az olsa da Capcom’un fuarda bu oyunların dışında yeni süprizleri mutlaka olacaktır. İşte Capcom’un TGS’de yer alacak oyunlarının listesi: Sengoku Basara 3 Utage Asura’s Wrath Dragon’s Dogma Resident Evil: Revelations Street […]

02.09.2011 | mrcappola

Japonya’nın en büyük yayıncı ve geliştiricilerinden birisi olan Capcom, 15 Eylül’de başlayacak olan Tokyo Game Show’da göstereceği oyunları açıkladı.Listede yer alan oyunların sayısı oldukça az olsa da Capcom’un fuarda bu oyunların dışında yeni süprizleri mutlaka olacaktır.

İşte Capcom’un TGS’de yer alacak oyunlarının listesi:

Sengoku Basara 3 Utage
Asura’s Wrath
Dragon’s Dogma
Resident Evil: Revelations
Street Fighter X Tekken
Monster Hunter Diary G



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!