-->
Call of Duty: Modern Warfare 3’ün PC Sürümü Steam’de

Activision‘ın bu yılki en çok satacağı düşünülen oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3‘ün PC sürümü dijital olarak Steam üzerinden satışa sunuldu.Oyunun fiyatı önceki versiyonlarına göre biraz artış göstererek 70 dolar olarak belirlenmiş. Yine yeni bir sistem olan Call of Duty Elite‘in ise Call of Duty XP etkinliğinde 50$(Yıllık) olacağı duyurulmuştu (Premium üyelik için). Premium üyeler Modern Warfare 3’ün tüm harita paketlerine ücretsiz olarak erişebilecek. Steam üzerinden Modern Warfare […]

14.09.2011 | mrcappola

Activision‘ın bu yılki en çok satacağı düşünülen oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3‘ün PC sürümü dijital olarak Steam üzerinden satışa sunuldu.Oyunun fiyatı önceki versiyonlarına göre biraz artış göstererek 70 dolar olarak belirlenmiş.

Yine yeni bir sistem olan Call of Duty Elite‘in ise Call of Duty XP etkinliğinde 50$(Yıllık) olacağı duyurulmuştu (Premium üyelik için). Premium üyeler Modern Warfare 3’ün tüm harita paketlerine ücretsiz olarak erişebilecek.

Steam üzerinden Modern Warfare 3 için ön sipariş verirseniz de Call of Duty 4: Modern Warfare‘de ücretsiz olarak sizin oluyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!