-->
Call of Duty Black Ops – Rezurrection’dan İkinci Trailer

Call of Duty: Black Ops’un dördüncü ve son harita paketi Rezurrection, Xbox Live’deki yerini 23 Ağustos’ta almıştı.PS3 ve PC platformları için çıkışını Microsoft ve Activision arasındaki özel anlaşma yüzünden geciktiren harita paketinin çıkış tarihi 22 Eylül olarak açıklanmıştı. Daha önce yayınladığımız Rezurrection videosunun ikinci trailer’ı geldi.Videoda bolca kan,kopan kafalar vs.izlemeyi mideniz kaldırır mı? bilmem.Video sizin: […]

21.09.2011 | mrcappola

Call of Duty: Black Ops’un dördüncü ve son harita paketi Rezurrection, Xbox Live’deki yerini 23 Ağustos’ta almıştı.PS3 ve PC platformları için çıkışını Microsoft ve Activision arasındaki özel anlaşma yüzünden geciktiren harita paketinin çıkış tarihi 22 Eylül olarak açıklanmıştı.

Daha önce yayınladığımız Rezurrection videosunun ikinci trailer’ı geldi.Videoda bolca kan,kopan kafalar vs.izlemeyi mideniz kaldırır mı? bilmem.Video sizin:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Call of Duty- Black Ops – Rezurrection – 2trailer.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/CallofDuty-BlackOps-Rezurrection-2-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.