-->
Battlefield 3’ün Xbox 360 Disk İçeriği

İki disk olarak satışa sunulacak Battlefield 3’ün Xbox 360 versiyonu için EA,disklerin içinde nelerin bulunduğunu açıkladı. İlk diskin içerisinde multiplayer, co-op bölümleri ve HD için yüklenecek içerikler bulunuyor. İkinci diskte ise tek kişilik senaryo bölümleri bulunuyor. Ayrıca, Battlefield 3 için, ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak Back to Karkand paketinden başka DLC’lerin çıkacağı da duyuruldu. […]

14.09.2011 | mrcappola

İki disk olarak satışa sunulacak Battlefield 3’ün Xbox 360 versiyonu için EA,disklerin içinde nelerin bulunduğunu açıkladı. İlk diskin içerisinde multiplayer, co-op bölümleri ve HD için yüklenecek içerikler bulunuyor. İkinci diskte ise tek kişilik senaryo bölümleri bulunuyor.

Ayrıca, Battlefield 3 için, ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak Back to Karkand paketinden başka DLC’lerin çıkacağı da duyuruldu. Oyunun çıkışından hemen sonra çıkacak bu DLC paketi belli bir ücret karşılığında sunulacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!