-->
Battlefield 3’ün Konsollar ve PC İçin Betası Başladı

Geçtiğimiz saatlerde Battlefield 3’ün halka açık betası konsollarda indirmeye sunuldu ve oyuncular test etmeye başladı. Yaklaşık üç saat önce ise oyunun PC versiyonu Origin üzerinden indirmeye açıldı. Battlefield 3’ün PC betasına katılmak için öncelikle bir Origin hesabına sahip olmalısınız.Ardından,yaklaşık 40 MB’lık Origin yazılımını indirdikten sonra hesabınızı oluşturduktan sonra giriş yaparak,ana sayfadaki Battlefield 3 beta linkinden […]

29.09.2011 | mrcappola

Geçtiğimiz saatlerde Battlefield 3’ün halka açık betası konsollarda indirmeye sunuldu ve oyuncular test etmeye başladı. Yaklaşık üç saat önce ise oyunun PC versiyonu Origin üzerinden indirmeye açıldı.

Battlefield 3’ün PC betasına katılmak için öncelikle bir Origin hesabına sahip olmalısınız.Ardından,yaklaşık 40 MB’lık Origin yazılımını indirdikten sonra hesabınızı oluşturduktan sonra giriş yaparak,ana sayfadaki Battlefield 3 beta linkinden oyunu My Games’e ekleyip indirme işlemini başlatabilirsiniz ve yaklaşık 4 GB’lık indirme işleminden sonra oyun sizlerle.

Betada tek bir harita var; Paris Métro, ve tek bir oyun modu; Rush iyi eğlenceler!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!