-->
Batman Yüzünü Gösterdi!

Konsollar da 21 Ekim’de çıkışını yapacak Batman: Arkham City’nin Pc’ler için çıkışı ise Kasım ayına ertelenmişti. Ürünün çıkışı ile raflarda yerini alacak çeşitli ürünleri de olacak tabi.Bu ürünlerin başın da da aksiyon figürleri yer alıyor. Oyun için hazırlanan yeni aksiyon figürlerinde Batman, Harley Quinn ve Robin’e yer verilirken,yayınlanan görüntüsünde dikkati çeken Batman’in maskesinin düşmüş olması. […]

21.09.2011 | mrcappola

Konsollar da 21 Ekim’de çıkışını yapacak Batman: Arkham City’nin Pc’ler için çıkışı ise Kasım ayına ertelenmişti.

Ürünün çıkışı ile raflarda yerini alacak çeşitli ürünleri de olacak tabi.Bu ürünlerin başın da da aksiyon figürleri yer alıyor. Oyun için hazırlanan yeni aksiyon figürlerinde Batman, Harley Quinn ve Robin’e yer verilirken,yayınlanan görüntüsünde dikkati çeken Batman’in maskesinin düşmüş olması.

Batman – 6.75”, Harley Quinn – 6.25” ve Robin ise 6.5” uzunluğuna sahip olacağı fiyatının ise henüz açıklanmadığı figürler oyunun çıkışı ile satışa sunulacak.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!