-->
Batman: Arkham City Hazır

Rocksteady,Batman: Arkham City’nin yapım sürecinin tamamlandığını açıkladı. Rocksteady Studios’un kurucularından Sefton Hill’in oyunun resmi forumlarında yayınlanan mesajda, oyunun bugünden itibaren dağıtımcılara gönderilmeye başlandığı yazıldı. Ayrıca Sefton Hill, oyunun yapım süreci boyunca desteklerini esirgemeyen hayranlara da teşekkürlerini  iletti ve devamında da Batman: Arkham City’nin yapımcı ekibinin hedefini DLC’lere yönelttiğini de sözlerine ekledi. 21 Ekim’de PS3 ve […]

23.09.2011 | mrcappola

Rocksteady,Batman: Arkham City’nin yapım sürecinin tamamlandığını açıkladı.

Rocksteady Studios’un kurucularından Sefton Hill’in oyunun resmi forumlarında yayınlanan mesajda, oyunun bugünden itibaren dağıtımcılara gönderilmeye başlandığı yazıldı. Ayrıca Sefton Hill, oyunun yapım süreci boyunca desteklerini esirgemeyen hayranlara da teşekkürlerini  iletti ve devamında da Batman: Arkham City’nin yapımcı ekibinin hedefini DLC’lere yönelttiğini de sözlerine ekledi.

21 Ekim’de PS3 ve Xbox 360’a gelecek olan Batman: Arkham City’nin daha önceki haberlerimizde de yayınladığımız gibi PC çıkışıda Kasım ayında olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!