-->
Assassin’s Creed: Revelations PlayStation 3 Betası Başladı

Ağustos ayının ilk günlerinde duyurulan Assassin’s Creed: Revelations beta test süreci PlayStation 3 platformuna özel olarak 3 Eylül’de başladı.PS Plus veya Ubısoft’un Uplay platformu üyesiyseniz 11 Eylül tarihine kadar devam edecek bu çok özel çoklu oyuncu betasına katılmanız mümkün. Ayrıca PS Plus ya da Uplay üyesiyseniz PS3’e özel olan bu beta test sürecine katılabilirsiniz.PS Plus […]

05.09.2011 | ulasufuk

Ağustos ayının ilk günlerinde duyurulan Assassin’s Creed: Revelations beta test süreci PlayStation 3 platformuna özel olarak 3 Eylül’de başladı.PS Plus veya Ubısoft’un Uplay platformu üyesiyseniz 11 Eylül tarihine kadar devam edecek bu çok özel çoklu oyuncu betasına katılmanız mümkün.

Ayrıca PS Plus ya da Uplay üyesiyseniz PS3’e özel olan bu beta test sürecine katılabilirsiniz.PS Plus üyeleri, Assassin’s Creed: Revelations betasını PS Store menüsünde indirilebilir durumda bulabilirler.

PS Plus üyesi olmayanlar içinse PSN hesabına bağlı bir UPlay hesabına sahip olmak yeterli (yani daha  önce Uplay kullanan bir Ubisoft oyununu PS3’te oynamış olmanız gerekiyor). E-posta adresinize gelen şifreyi PlayStation Network -> Account Management -> Redeem Code sekmesine girerek betayı aktif hale getirebilirsiniz.

Assassin’s Creed: Revelations çoklu oyuncu betası bizlere 9 oynanabilir karakter, önümüzdeki günlerde İstanbul’un da ekleneceği 3 çoklu oyuncu haritası, 4 oyun modu ve kullanabileceğimiz birçok özel yetenek sunuyor.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!