-->
Activision,ModernWarfare3.com’un Yeni Sahibi

Activision,ModernWarfare3.com’un haklarını sonunda ele geçirdi.Bu adrese girenler ilk önce Battlefield 3 ile ilgili bilgilere rastlıyordu,daha sonra site doğrudan Battlefield 3’ün resmi sitesine yönlendirildi ve artık bu durum da sona erdi. Modernwarfare3.com’un alan adını 2009 yılında satın alan Anthony Abraham sitenin bütün haklarını kaybetti.Sitenin adının ve içeriğinin Modern Warfare markası ile çok benzemesinden dolayı Activision davayı […]

08.09.2011 | mrcappola

Activision,ModernWarfare3.com’un haklarını sonunda ele geçirdi.Bu adrese girenler ilk önce Battlefield 3 ile ilgili bilgilere rastlıyordu,daha sonra site doğrudan Battlefield 3’ün resmi sitesine yönlendirildi ve artık bu durum da sona erdi.

Modernwarfare3.com’un alan adını 2009 yılında satın alan Anthony Abraham sitenin bütün haklarını kaybetti.Sitenin adının ve içeriğinin Modern Warfare markası ile çok benzemesinden dolayı Activision davayı kazandı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!