-->
Xbox 360 Slim de KIRILDI!

Yeni Xbox slim modelleri en sonunda hacklendi ve JTag’lendi. Fransız geliştirici ve hacker GliGli’nin yaptığı bu hack işlemi “Reset Glitch Hack” adını taşıyor ve bir çipin kurulumuna ihtiyaç duyuyor. “The Reset Glitch Hack” bütün Xbox Slims modellerinde FAT modellerin çoğunda işe yarıyor.Yani takılan çip işlemciye küçük sinyaller göndererek işlemcinin konsolu stabil halden çıkartmasını sağiıyor.Konsolda oyunları […]

31.08.2011 | mrcappola

Yeni Xbox slim modelleri en sonunda hacklendi ve JTag’lendi.

Fransız geliştirici ve hacker GliGli’nin yaptığı bu hack işlemi “Reset Glitch Hack” adını taşıyor ve bir çipin kurulumuna ihtiyaç duyuyor. “The Reset Glitch Hack” bütün Xbox Slims modellerinde FAT modellerin çoğunda işe yarıyor.Yani takılan çip işlemciye küçük sinyaller göndererek işlemcinin konsolu stabil halden çıkartmasını sağiıyor.Konsolda oyunları sanki orijinal şekilde şifrelenmiş zannediyor.Fakat bu işlem her zaman da başarılı olmuyor çalışana kadat tekrar tekrar denenebiliyor.

Jtag: Hard mod’lar ve soft modlar olmak üzere iki çeşit mod bulunur. JTag bir hard moddur çünkü bu mod Xbox’ın kendisini modlar. Öte yandan soft modlar belli başlı oyunlar için tasarlanmıştır.

Kanıt videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/xbox360slimhacklandi-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/xbox360-slim-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.