-->
Warhammer Online: Wrath of Heroes’un PAX Videosu Yayınlandı

EA’nın frre-to-play oyunlarından Warhammer Online: Wrath of Heroes hakkında yeni bilgiler ve PAX videosu yayınlandı. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak olan Warhammer Online: Wrath of Heroes’in oynanış sistemi, maçlar halinde ve her maçta 3 takım,her takımda da 6 kişi şeklinde olacak.Her maç için farklı karakterler seçebildiğimiz  arena oyununun videosunda ise ateş büyüleri kullanan Felicia tanıtılıyor. Çıkış tarihi açıklanmayan […]

28.08.2011 | mrcappola

EA’nın frre-to-play oyunlarından Warhammer Online: Wrath of Heroes hakkında yeni bilgiler ve PAX videosu yayınlandı.

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak olan Warhammer Online: Wrath of Heroes’in oynanış sistemi, maçlar halinde ve her maçta 3 takım,her takımda da 6 kişi şeklinde olacak.Her maç için farklı karakterler seçebildiğimiz  arena oyununun videosunda ise ateş büyüleri kullanan Felicia tanıtılıyor.

Çıkış tarihi açıklanmayan oyunun beta kayıtları resmi sitesi üzerinden yapılıyor.Beta çıkış tarihi sonbahar olarak belirtildi,bunuda açıklayalım.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Wrath of Heroes-Warhammer Online-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Warhammer-Online-Wrath-of-Heroes-video.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.