-->
Tüm Zamanların En Çok Satan FPS Oyunu

Yeni şampiyon Call of Duty Black Ops uzun süredir tüm zamanların en çok satan FPS oyunu ünvanını elinde bulunduran Modern Warfare 2 tacını Call of Duty Black Ops kaptırdı.Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 2’nin 22 milyon sattığı, son çıkan Call of Duty oyunu Black Ops ise, tam 25 milyon satarak Modern Warfare […]

07.08.2011 | ulasufuk

Yeni şampiyon Call of Duty Black Ops uzun süredir tüm zamanların en çok satan FPS oyunu ünvanını elinde bulunduran Modern Warfare 2 tacını Call of Duty Black Ops kaptırdı.Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 2’nin 22 milyon sattığı, son çıkan Call of Duty oyunu Black Ops ise, tam 25 milyon satarak Modern Warfare 2’yi geride bıraktı ve dolayısıyla “en çok satan FPS” ünvanını da elinden aldı. Serinin yeni çıkacak oyunu Modern Warfare 3 ten yeni bir rekor gelip gelmeyeceği şimdiden merakla bekleniyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!