-->
The Witcher 2, Bir Milyona Yakın Sattı!

Xbox 360 versiyonu önümüzdeki yılın ilk aylarına ertelenen The Witcher 2: Assassins of Kings’den gelen yeni haberde satış rakamı açıklandı. Gaikai ekibi ile oyunun demosu için anlaşmaya vardıklarını açıklayan CD Projeckt Red ekibi,The Witcher 2’nin satış rakamının neredeyse bir milyona yaklaştığını duyurdu. 2.0 versiyonu ile yenilikleri de beraberinde getirecek olan The Witcher 2’nin ilk haftasında ön […]

31.08.2011 | mrcappola

Xbox 360 versiyonu önümüzdeki yılın ilk aylarına ertelenen The Witcher 2: Assassins of Kings’den gelen yeni haberde satış rakamı açıklandı.

Gaikai ekibi ile oyunun demosu için anlaşmaya vardıklarını açıklayan CD Projeckt Red ekibi,The Witcher 2’nin satış rakamının neredeyse bir milyona yaklaştığını duyurdu.

2.0 versiyonu ile yenilikleri de beraberinde getirecek olan The Witcher 2’nin ilk haftasında ön sipariş satışlarıyla da birlikte 400.000 adet satarak büyük başarı yakalamıştı.Oyunun yılın ilk yarısındaki toplam satışı ise 940.000 adet olarak açıklandı.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!