-->
The Elder Scrolls V: Skyrim Steamworks Destekli

11 Kasımda PC, PS3 ve X360 için gelecek  RPG oyunlarından Elder Scrolls V : Skyrim  Gamescom fuarında Pete Hines tarafından yapılan açıklamada,Games for Windows Live kullanmayacağını belirtti. Ayrıca yine gelen açıklamalar arasında Bethesda tarafından geliştirilen  oyun Steamworks destekli olarak PC platformunda yerini alacak.Yani oyunu Steam’e kaydettirmeden oynayamayacaksınız.  

18.08.2011 | mrcappola

11 Kasımda PC, PS3 ve X360 için gelecek  RPG oyunlarından Elder Scrolls V : Skyrim  Gamescom fuarında Pete Hines tarafından yapılan açıklamada,Games for Windows Live kullanmayacağını belirtti.

Ayrıca yine gelen açıklamalar arasında Bethesda tarafından geliştirilen  oyun Steamworks destekli olarak PC platformunda yerini alacak.Yani oyunu Steam’e kaydettirmeden oynayamayacaksınız.

 



Popüler Haberler


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti.


Final Fantasy 7 Remake serisinin son oyunu Final Fantasy 7 Rebirth’ün çıkış tarihiyle ilgili heyecan verici bir haber geldi!