-->
Star WarsThe Old Republic: Eternity Vault’a Yapımcı Videosu Geldi

Star Wars: The Old Republic’in ilk gösterilen zindanlarından olan Eternity Vault yayınlanan yapımcı videosu ile detaylanıyor. Bioware’in üzerinde çok çalıştığı Star Wars: The Old Republic evreninde Level 50’de karşınıza Eternity Vault çıkacak ve Sith ya da Jedi farktemez ne olursanız olun tehlikeden kaçmak isteyeceksiniz. Aşağıdan video görüntülerini izleyebilirsiniz.   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/SWTOR – Eternity Vault-video.mp4′ width=610 […]

28.08.2011 | mrcappola

Star Wars: The Old Republic’in ilk gösterilen zindanlarından olan Eternity Vault yayınlanan yapımcı videosu ile detaylanıyor.

Bioware’in üzerinde çok çalıştığı Star Wars: The Old Republic evreninde Level 50’de karşınıza Eternity Vault çıkacak ve Sith ya da Jedi farktemez ne olursanız olun tehlikeden kaçmak isteyeceksiniz.

Aşağıdan video görüntülerini izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/SWTOR – Eternity Vault-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Star-Wars-The-Old-RepublicEternity-Vault-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!