-->
Skyrim İçin Microsoft- Bethesda Anlaşması

‘Yılın Oyunu’ olmaya aday gösterilen ve en iyi RPG oyunu olarak öngörülen The Elder Scrolls V: Skyrim için Microsoft, Bethesda ile özel bir anlaşma yaptığını duyurdu. Anlaşmaya göre Skyrim için çıkışını yapacak ilk 2 DLC (indirilebilir içerik) oyunun çıkışından sonra ilk 1 aylık süreçte yalnız Xbox Live’de satılabilecek. 1 ay dolduktan sonra bu içerikler PC […]

26.08.2011 | mrcappola

‘Yılın Oyunu’ olmaya aday gösterilen ve en iyi RPG oyunu olarak öngörülen The Elder Scrolls V: Skyrim için Microsoft, Bethesda ile özel bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Anlaşmaya göre Skyrim için çıkışını yapacak ilk 2 DLC (indirilebilir içerik) oyunun çıkışından sonra ilk 1 aylık süreçte yalnız Xbox Live’de satılabilecek. 1 ay dolduktan sonra bu içerikler PC ve Playstation 3 Platformları içinde yayınlanacak.

11 Kasım’da piyasaya çıkacak Skyrim’in Xbox 360 sürümününde daha ön plana çıktığı söyleniyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!