-->
Ridley Scott Call Of Duty Elite Üzerinde Çalışıyor

Activision yayıncılık Ceo’su Eric Hirshberg 13. Pasific Crest Global Teknoloji Liderlik Formunda ünlü yönetmen Ridley Scott‘ın Call Of Duty’nin en son bombası Elite projesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Call of Duty severlerin buluşma alanı olacak olan Elit projesine şu ana için Beta olarak ulaşılabiliyor. Şimdiye kadar 3 milyonun üzerinde üyesi bulunan Call of Duty Elite hakkında […]

10.08.2011 | omeri

Activision yayıncılık Ceo’su Eric Hirshberg 13. Pasific Crest Global Teknoloji Liderlik Formunda ünlü yönetmen Ridley Scott‘ın Call Of Duty’nin en son bombası Elite projesi üzerinde çalıştığını duyurdu.
Call of Duty severlerin buluşma alanı olacak olan Elit projesine şu ana için Beta olarak ulaşılabiliyor. Şimdiye kadar 3 milyonun üzerinde üyesi bulunan Call of Duty Elite hakkında en son çıkan habere göre ünlü Hollywood yönetmeni Ridley Scott ın yanı sıra Bennett Miiler, Will Arnett ve Jason Bateman da Call of Duty Elite projesinin gelişimine katkı sağlayacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!