-->
Resident Evil: Revelations’tan Muhteşem Görseller

Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil: Revelations’dan muhteşem görseller geldi. Oyunlarda 3DS’in grafiksel kapasitesi oyuncular tarafından eleştirilir hep. Bazı firmalarsa eleştirilere dikkat etmeksizin üzerine düşmeyip kötü grafiklere sahip oyunlar çıkartırlar. Capcom ise geliştirici firmaların bu konuya eğilip 3DS’nin gücünü yansıtan oyunlar geliştirme fikrindeydiki bunu da başarmış görünüyor. 2012 yılında 3DS’e özel olarak piyasaya çıkacak olan oyunun […]

16.08.2011 | mrcappola

Capcom tarafından geliştirilen Resident Evil: Revelations’dan muhteşem görseller geldi.

Oyunlarda 3DS’in grafiksel kapasitesi oyuncular tarafından eleştirilir hep. Bazı firmalarsa eleştirilere dikkat etmeksizin üzerine düşmeyip kötü grafiklere sahip oyunlar çıkartırlar.

Capcom ise geliştirici firmaların bu konuya eğilip 3DS’nin gücünü yansıtan oyunlar geliştirme fikrindeydiki bunu da başarmış görünüyor.

2012 yılında 3DS’e özel olarak piyasaya çıkacak olan oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda inceleyebilirsiniz

 

 



Popüler Haberler


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.