-->
Red Dead Redemption Game Of The Year Edition Yolda

Şimdiden ismini efsane oyunlar arasına katan ve bunu sonuna kadar hak eden Rockstar Games’ın oyunu Red Dead Redemption Game Of The Year Edition olarak gümbür gümbür geliyor görünüyor.Red Dead Redemption GOTY versiyonu British Board of Film Classification (BBFC) tarafından listelendi. Ayrıca içeriğinde Undead Nightmare’in de bulunacağı sızan haberler arasında. Red Dead Redemption Game Of The […]

03.08.2011 | omeri

Şimdiden ismini efsane oyunlar arasına katan ve bunu sonuna kadar hak eden Rockstar Games’ın oyunu Red Dead Redemption Game Of The Year Edition olarak gümbür gümbür geliyor görünüyor.Red Dead Redemption GOTY versiyonu British Board of Film Classification (BBFC) tarafından listelendi. Ayrıca içeriğinde Undead Nightmare’in de bulunacağı sızan haberler arasında. Red Dead Redemption Game Of The Year Edition ile yine bizi tozlu Western kasabalarına götürecek.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.