-->
PS3 3.70 Güncelenmesi Detayları

Sony Playstation 3 için yeni bir 3.70 firmware güncellemesi yayınladı.  Bu güncelleme ile birlikte Playstation Plus üyeleri yeni bir fonksiyon sayesinde online kayıt dosyalarını çok daha kolayca kopyalayabilecek. Playstation Store’da ise artık oyunları, videoları ve çeşitli eşyaları PSN’deki arkadaşlarınıza önermenizi sağlayan bir seçenek sunuldu. Blu-Ray’de Java tabanlı özel içeriklere ulaştığınızda 3D desteği artık var olacak.DTS-HD MA, DTS-HD […]

10.08.2011 | ulasufuk

Sony Playstation 3 için yeni bir 3.70 firmware güncellemesi yayınladı.  Bu güncelleme ile birlikte Playstation Plus üyeleri yeni bir fonksiyon sayesinde online kayıt dosyalarını çok daha kolayca kopyalayabilecek.

Playstation Store’da ise artık oyunları, videoları ve çeşitli eşyaları PSN’deki arkadaşlarınıza önermenizi sağlayan bir seçenek sunuldu.

Blu-Ray’de Java tabanlı özel içeriklere ulaştığınızda 3D desteği artık var olacak.DTS-HD MA, DTS-HD HR desteği 3D Blu-Ray filmlerde de yer alacak ve son olarak da MPO formatındaki 3D dijital fotoğrafları XBM’deki fotoğraf galerisinden görüntüleyebileceksiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!