-->
Ps Vita’ya Electronic Arts’dan Destek

Ps vita daha çıkmadan hakkında en çok tartışılan konulardan biri olma özelliğini devam ettiriyor. Konunun temelinde Nintendo 3Ds ile rekabet var.Tüm bunlar yaşanırken açıklamalarında ardı arkası kesilmiyor.Crytek CEO’su Cevat Yerli ve Heavy Iron Studios‘un CEO’su Lyle Hall’ın olumsuz açıklamalarından sonra Ea’dan Sony’i destekleyici bir açıklama geldi. Electronic Arts adına konuşan Labels Frank Gibeau yaptığı açıklamada ‘PS vitanın […]

29.08.2011 | erkan

Ps vita daha çıkmadan hakkında en çok tartışılan konulardan biri olma özelliğini devam ettiriyor. Konunun temelinde Nintendo 3Ds ile rekabet var.Tüm bunlar yaşanırken açıklamalarında ardı arkası kesilmiyor.Crytek CEO’su Cevat Yerli ve Heavy Iron Studiosun CEO’su Lyle Hall’ın olumsuz açıklamalarından sonra Ea’dan Sony’i destekleyici bir açıklama geldi.

Electronic Arts adına konuşan Labels Frank Gibeau yaptığı açıklamada ‘PS vitanın başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu, teknolojik olarak mükemmel bir alet olduğunu,ekran ve kontrol açısından 3DS ile kıyaslanamayacağını dolayısıyla Ps Vitanın daha başarılı olacağını savundu.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!