-->
Portal 2 İstediği Başarıyı PC’de Yakaladı

21 Nisan’da PC, PS3 ve X360 için çıkışını yapan Portal 2’nin satış rakamları henüz açıklanmasa da, en çok hangi platformda sattığı bugün açıklandı. Hangi platform mu? İşte Cevabı: Portal 2 PC’de konsollara oranla daha fazla sattı. Gabe Newell, Gamasutra’ya verdiği röportajda Valve’nin Portal 2 gelene kadar sadece Left 4 Dead’in PC’de,diğer platformlara oranla daha çok […]

31.08.2011 | mrcappola

21 Nisan’da PC, PS3 ve X360 için çıkışını yapan Portal 2’nin satış rakamları henüz açıklanmasa da, en çok hangi platformda sattığı bugün açıklandı.

Hangi platform mu? İşte Cevabı: Portal 2 PC’de konsollara oranla daha fazla sattı.

Gabe Newell, Gamasutra’ya verdiği röportajda Valve’nin Portal 2 gelene kadar sadece Left 4 Dead’in PC’de,diğer platformlara oranla daha çok sattığına değindi. Röportajda Counter-Strike: Global Offensive’in konsollarda yapabileceği hakkındaki soruya da Gabe Newell,bunu kimsenin bilemeyeceğini,iyi oyun çalıştırmak için çabaladıklarını ve iyi bir oyun ortaya çıkarsa her türlü sürpriz olabileceğini söyledi.



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!