-->
PES 2012’nin Kapak Yıldızı : Cristiano Ronaldo

PES 2012 futbolsever oyuncular tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.Demolar ,haberler arka arkaya gelmeye devam ederken yeni haber de PES 2012 kapak yıldızının belli olması. Konami tarafından geliştirilen oyunda daha önceki serilerde Messi kapak yıldızı olarak kullanılırken,yayınlanan kutu tasarımıda gördüğümüz üzere yeni kapak yıldızı Cristiano Ronaldo. 29 Eylül’de Playstation 3,PC ve Xbox 360 platformlarında piyasaya sürülecek oyunun PS2 […]

23.08.2011 | mrcappola

PES 2012 futbolsever oyuncular tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.Demolar ,haberler arka arkaya gelmeye devam ederken yeni haber de PES 2012 kapak yıldızının belli olması.
Konami tarafından geliştirilen oyunda daha önceki serilerde Messi kapak yıldızı olarak kullanılırken,yayınlanan kutu tasarımıda gördüğümüz üzere yeni kapak yıldızı Cristiano Ronaldo.
29 Eylül’de Playstation 3,PC ve Xbox 360 platformlarında piyasaya sürülecek oyunun PS2 ve PSP versiyonları içinde 28 Ekim’i beklememiz gerkecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!