-->
Metal Gear Solid:Rising Tokyo Game Show’da Yok!

Japonya’da 15 Eylül’de başlayacak Tokyo Game Show’a katılacak ve katılmayacakların haberleri gelmeye devam ediyor.Japon firmalar için önemli olan bu fuarda firmalar oyunlarını ve yeni tasarımlarını tanıtma imkanı buluyorlar. Yeni bi haberde Konami’nin geliştirdiği Metal Gear Solid: Rising’ten geldi.2009 yılında E3’de duyurulan oyundan uzun süredir bir haber gelmiyordu. Konami’nin TGS listesinde yer almayan oyunu fuarda göremeyeceğiz.Sebep […]

28.08.2011 | mrcappola

Japonya’da 15 Eylül’de başlayacak Tokyo Game Show’a katılacak ve katılmayacakların haberleri gelmeye devam ediyor.Japon firmalar için önemli olan bu fuarda firmalar oyunlarını ve yeni tasarımlarını tanıtma imkanı buluyorlar.

Yeni bi haberde Konami’nin geliştirdiği Metal Gear Solid: Rising’ten geldi.2009 yılında E3’de duyurulan oyundan uzun süredir bir haber gelmiyordu. Konami’nin TGS listesinde yer almayan oyunu fuarda göremeyeceğiz.Sebep olarakta Kojima Productions’tan Sean Eyestone’un açıklamasına göre Metal Gear Solid: Rising ekibi,trailer yaratmak ya da şov yapmakla uğraşmak yerine oyunu geliştirmeye yönelmek istemelerini gösteriyorlarmış.

PS3,Xbox 360 ve PC için duyurulan oyundan yeni haberler bekliyoruz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!