-->
Mass Effect ‘le,Shephard’ın Hikayesi Sona Erecek

Shooter RPG’lerin öncü serilerinden Mass Effect serisinin çıkan oyunlarının tümü ilgi görmüştü.Yapım aşamasında olan üçüncü oyunu hakkında Bioware’den önemli bir açıklama geldi! PC Gamer’a konuşan topluluk yöneticisi Michael Gamble, “Mass Effect 3 ile Komutan Shephard’ın hikayesi sona erecek.” açıklamasını yaptı.Fakat gelen açıklamada hikayenin tamamen mi biteceği,yoksa farklı bir karakterle devam mı edileceği anlaşılamadı. Gamescom’da Bioware […]

31.08.2011 | mrcappola

Shooter RPG’lerin öncü serilerinden Mass Effect serisinin çıkan oyunlarının tümü ilgi görmüştü.Yapım aşamasında olan üçüncü oyunu hakkında Bioware’den önemli bir açıklama geldi!

PC Gamer’a konuşan topluluk yöneticisi Michael Gamble, “Mass Effect 3 ile Komutan Shephard’ın hikayesi sona erecek.” açıklamasını yaptı.Fakat gelen açıklamada hikayenin tamamen mi biteceği,yoksa farklı bir karakterle devam mı edileceği anlaşılamadı.

Gamescom’da Bioware CEO’su Ray Mazuka’ya hikayenin sonu mu olacak sorusuna tam olarak değil cevabını verip,seriyi devam ettirmeye yönelik iddialı planları olduğunu söylemişti.

Bakalım hikayemi sona erecek yoksa ,Komutan Shephard karakteri mi?



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!