-->
Lollipop Chainsaw’un İlk Videosu Sizlerle!

PlayStation 3 ve Xbox 360P platformları için 2012 yılında piyasaya çıkacak olan Lollipop Chainsaw’un ilk videosu bugün yayınlandı. Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw’un karakterindeki ponpon kızın adı Juliet Starling. Sadece ponpon takımının lideri değil zombi avcısı bir ailenin kızı.Kendiside yetenekli bi avcı olan Juliet oldukça kanlı sahnelerle zombileri parçalıyor. Warner Bros tarafından dağıtılacak oyunun hikayesi […]

16.08.2011 | mrcappola

PlayStation 3 ve Xbox 360P platformları için 2012 yılında piyasaya çıkacak olan Lollipop Chainsaw’un ilk videosu bugün yayınlandı. Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw’un karakterindeki ponpon kızın adı Juliet Starling.

Sadece ponpon takımının lideri değil zombi avcısı bir ailenin kızı.Kendiside yetenekli bi avcı olan Juliet oldukça kanlı sahnelerle zombileri parçalıyor. Warner Bros tarafından dağıtılacak oyunun hikayesi Dawn of the Dead’in yazarı James Gunn tarafından yazılmış.Aşağıdaki Videodan oyunla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Lollipop Chainsaw – Announcement Trailer.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/lollipop.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!