-->
Kinect Susam Sokağı’nın Gamescom Görüntüleri Yayınlandı

Kinect kullanıcıları çocuklarınız için eğlenceli bir oyun çok yakında piyasalardaki yerini alacak. Susam Sokağı!Sanırım bu efsane çocuk programını hatırlamayan yoktur.Şimdi o efsane,Sesame Street: Once Upon a Monster adıyla Xbox 360 platformunda Kinect kullanıcıları için gelecek. Susam Sokağını çocuklarınızı sadece eğlendirmek için değil,değerli hayat dersleri öğretmek vaadiyle geliyor.Aynı zamanda çocukların korkuları ile yüzleşmeleri amacınıda güden oyunda çocuklar […]

22.08.2011 | mrcappola

Kinect kullanıcıları çocuklarınız için eğlenceli bir oyun çok yakında piyasalardaki yerini alacak. Susam Sokağı!Sanırım bu efsane çocuk programını hatırlamayan yoktur.Şimdi o efsane,Sesame Street: Once Upon a Monster adıyla Xbox 360 platformunda Kinect kullanıcıları için gelecek.

Susam Sokağını çocuklarınızı sadece eğlendirmek için değil,değerli hayat dersleri öğretmek vaadiyle geliyor.Aynı zamanda çocukların korkuları ile yüzleşmeleri amacınıda güden oyunda çocuklar ebeveynleriyle birlikte güzel zamanda geçirebilecekler.

Sonbaharda satışa sunulacak oyunun yeni gamescom görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/susam-sokağı-gamescom-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/susam-skoagi-gamescom.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!