-->
FIFA 12 Reklamı Geliyor!

Katıldığı fuarlardan ödüllerle dönen EA Sports,FIFA 12 tanıtımlarını hızlandırdı.FIFA serisinin yeni reklamı bu hafta yayınlanacak. EA Sports’ten gelen açıklamada FIFA 12’nin “Love Football, Play Football” adlı TV reklamı,bu hafta sonu oynanacak olan Manchester United ve Arsenal arasındaki müsabaka sırasında yayınlanacağı belirtildi. FIFA 12’nin reklamında Wayne Rooney, Gerard Piqué, Kaka ve Karim Benzema gibi ünlü futbolcular yer alacak. Bir […]

25.08.2011 | mrcappola

Katıldığı fuarlardan ödüllerle dönen EA Sports,FIFA 12 tanıtımlarını hızlandırdı.FIFA serisinin yeni reklamı bu hafta yayınlanacak.

EA Sports’ten gelen açıklamada FIFA 12’nin “Love Football, Play Football” adlı TV reklamı,bu hafta sonu oynanacak olan Manchester United ve Arsenal arasındaki müsabaka sırasında yayınlanacağı belirtildi. FIFA 12’nin reklamında Wayne Rooney, Gerard Piqué, Kaka ve Karim Benzema gibi ünlü futbolcular yer alacak.

Bir diğer yeni haberde EA Sports ekibi Manchester City’nin FIFA 12 yeni sezon formalarından sonra yeni transferi Samir Nasri attıkları ilk golün ekran görüntüsünü Manchester City’e göndermiş. Manchester City’de bu görüntüyü resmi sitelerinden taraftarları ile paylaştı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!